Kredyt bankowy. - Sobota, J.
Výsledky výskumu. Miesto úveru v činnosti priemyselného podniku. Úroková miera v januári 1991. Podmienky poskytnutia úveru. Reakcie podnikov na obmedzenia úveru a jeho prístupnosti. Banková konkurencia pri obsluhe podnikov.