Uncertainty and implied variance bounds in long-memory models of the interest rate term structure. - Shea, G.S
Krátkodobá a dlhodobá úroková miera. Lineárna racionálna hypotéza časovej štruktúry úrokovej miery. Modely časových sérií s dlhodobou pamäťou. Údaje pre časovú štruktúru úrokovej miery.