Développement et valeurs culturelles en Afrique subsaharienne. - Dia, M.
Odkiaľ pochádza dôležitosť kultúry? Črty africkej kultúry. Postoj k sporeniu a investíciám, k úradom, k danému slovu, k práci. Nová vízia riadenia. Treba spojiť rast so spravodlivosťou. Zložky modelu. Výhody nového modelu. (Finances et développement december 1991).