IMF will support a bold and credible program in Russia, says Camdessus.
Príspevok M. Camdessusa, ústredného riaditeľa MMF, predneseného na Konferencii o ekonomickej budúcnosti bývalého Sovietskeho zväzu na Výročnej konferencii Brettonwoodskeho výboru dňa 15. júna 1992 vo Washingtone. Zdôrazňuje odvážnosť programov reforiem Ruska a ďalších republík. Neodporúča preto, aby MMF ukladal podmienky, čo do spôsobu ich realizácie. Prebiehajúci politický pohyb je pozitívny.