Mexico's economic resurgence highlighted at World Bank conference. - Khanna, V.R
Úryvok z referátov výročnej konferencie Svetovej banky o rozvojových ekonomikách konanej vo Washingtone v apríli 1992. Rozbor finančných a hospodárskych opatrení Mexika, ktoré vyviedli Mexiko z hlbokej krízy vrcholiacej v roku 1982. Centrálnu úlohu pritom hrala privatizácia a ďalšie štrukturálne reformy. Ďalšie referáty analyzovali tok kapitálu do Latinskej Ameriky a možnosti konverzie dlhov rozvojových krajín.