Speedy completion of Uruguay Round would benefit all.
Tlačové komuniké zo schôdze Spoločného ministerského výboru správnej rady Svetovej banky a Výboru pre rozvoj, konanej 28. apríla 1990 vo Washingtone. Úspešné zavęšenie Uruguajského kola GATT. Dopad výsledkov dohôd kola na rozvojové krajiny. Väzby politiky životného prostredia a stratégie rozvoja krajín. Priebeh prevodu zdrojov na rozvojové krajiny. Stratégia Svetovej banky v probléme chudoby. Kroky na zníženie zadlženosti krajín.