Wzrost gospodarczy i reprodukcja majatku trwalego. - Felbur, S.
Identifikácia hospodárskej krízy Poľska. Strategické predpoklady ekonomického rastu a reprodukcie základných prostriedkov v období 1992-2000. Dôsledky stratégie premeny základných prostriedkov na spotrebu. Ohrozenie stratégie premien základných prostriedkov.