reform útja Közép- és Kelet-Európában. - Portes, R.
Ukončenie činnosti RVHP a neodôvodnený pesimizmus bývalých členov. Postupnosť vytvárania nových trhov a účinnej spolupráce postkomunistických štátov. Význam pomoci PHARE zo strany ES. Deväť základných postupných krokov oživenia ekonomiky.