Adjustement et équité: un bilan nuancé. - Morrisson, C.
O programoch prispôsobovania sa a rastu v spravodlivosti v rozvojových krajinách s hodnotením sociálnych dôsledkov stabilizačných programov. Každá krajina má svoju históriu. Stabilizácia v spravodlivosti. Štrukturálne prispôsobenie sa a spravodlivosť. Niekoľko poučení. (L'Observateur de l'OCDE 1991, č.172).