Automobile subsidies and land use. Estimatesnand policy responses. - Hanson, M.E
Priame a nepriame subvencovanie automobilového priemyslu v USA. Posudzovanie vládnych výdavkov na cesty a diaľnice. Prípad štátu Wisconsin. Využitie krajiny v súvislosti s dopravou. Potenciálne politické reakcie v podobe registračných poplatkov a poplatkov za benzín.