Gazdasági rendszerváltás és privatizáció. - Csikós-Nagy, B.
Zmena systému hospodárenia vo východnej a strednej Európe. Odbúravanie plánovaného a riadeného hospodárstva, zmeny vlastníctva podnikov a tovární. Možnosti a realizácie spolupráce s vyspelými štátmi sveta. Konkrétne výsledky v Maďarsku, najmä v oblasti privatizácie. Plusy a mínusy priebehu privatizácie. Sociálne problémy rekonštrukcie ekonomiky v Maďarsku. Výhľady na 10 rokov.