Gospodarka krajów Europy Srodkowo-Wschodniej w 1991 r.
Projekt dokumentu Economic Survey of Europe vypracovaný EHK OSN v Ženeve, ktorého časť sa uverejňuje, je venovaná celkovému hodnoteniu hospodárskej situácie v krajinách meniacich svoje ekonomické systémy. Východná Európa. Demokratické inštitúcie a proces transformácie hospodárstva. Hospodárska pomoc západu.