Kormányzat és vállalatok a csehszlovák gazdasági átalakulásban. - Schmögnerová, Brigita
Koncepcia prestavby hospodárstva v Česko-Slovensku. Kombinácia šokovej terapie a postupných krokov. Poučenie z iných ekonomík. Štruktúrne zmeny v hospodárstve a celkovej ekonomike. Krátkodobé a dlhodobé ciele. Otázky privatizácie, protimonopolná politika.