Nevidím žádné problémy, říká Jiří Skalický, ministr pro správu národního majetku a jeho privatizaci ČR v rozhovoru pro náš časopis. - Skalický, J.
Rozhovor o tom, ako bude prebiehať druhá vlna privatizácie v rozdelenej ČSFR, aký vplyv na privatizáciu bude mať rozdelenie majetku štátu, aký bude osud Centra kupónovej privatizácie, o potrebe novelizácie transformačného zákona a presune kompetencií na republikové orgány, aký je harmonogram druhej vlny privatizácie, ako sa hodnotí účasť zahraničného kapitálu v procese privatizácie a či do konca roka nastúpi "kapitalizmus".