O transformacji gospodarki wschodnioniemieckiej. - Dominiczak, M.
Základy procesu systémovej transformácie v bývalej NDR. Menová, hospodárska a sociálna únia. Regulácia ekonomiky po zjednotení. Privatizácia ako základ reštrukturalizácie hospodárstva bývalej NDR. Následky šokovej transformácie základov hospodárskeho systému. Závery pre Poľsko. Príloha: 10 bodový strategický plán.