Peru's economic reform program yields positive results. - Camdessus, M.
Úryvky z prejavu ústredného riaditeľa IMF v Lime 13. februára 1992. Komplexná pomoc recesnému hospodárstvu Peru zo strany IMF. Demokratické zmeny v krajinách Latinskej Ameriky vyúsťujú do ozdravenia ich hospodárstva. Rozvoj vývoja hospodárstva Peru od júla 1990 do súčasnosti. Výsledky programov. Prvoradosť daňovej disciplíny.