Privatizációs stratégiák Közép-Kelet-Európában. - Stark, D.
Stratégia privatizácie jednotlivých štátov východnej a strednej Európy, najmä Nemecka, Poľska, Maďarska a Česko-Slovenska. Prístup zmluvný, administratívny a trhový. Jednotlivci a právnické osoby - ich postavenie v privatizácii. Kupónová privatizácia v Česko-Slovensku - jej hodnotenie. Akcie zamestnancov a prideľovanie majetku v Poľsku. Kombinované vlastníctvo podnikov v Maďarsku. Spoločné a rozdielne črty privatizácie. Výsledok.