Przeksztalcenia wlasnosciowe w przedsiebiorstwach. Opinie dyrektorow. - Karpinska-Mizielinska, W.
Výsledky výskumu. Hodnotenie zmien vlastníctva podnikov. Vzťah k privatizácii vlastných podnikov. Vzťah podnikových skupín k privatizácii. Priebeh a efekty premien v zmenených subjektoch.