Přístup k rozsáhlé privatizaci - kupónová metoda. - Jurečka, J.
Základné rysy kupónovej privatizácie. Časový priebeh prvej vlny kupónovej privatizácie. Investičné privatizačné fondy. Informácie v procese kupónovej privatizácie. Právne podklady pre realizáciu kupónovej privatizácie v ČSFR.