transaction cost theory of planning. - Alexander, E.R
Posudzovanie možnosti použitia teórie transakcie nákladov v plánovaní vo verejnom a súkromnom sektore. Rozvíjanie teórie rozšírením TCT do netrhovej sféry a interorganizačnej oblasti. Dôsledky tejto teórie na plánovanie.