Learning from Europe. - Masser, I.
Pohľad na súčasnú plánovaciu prax v Európe. Politické pozadie súčasných pohybov v Európe. Špecifické vlastnosti procesov miestnych samospráv v Európe. Porovnávanie plánovacej praxe Európy a USA. Manažment dopravy v obytných štvrtiach (územiach) v mestách Holandska. Realizácia programu regenerácie veľkomiest. Nové pohľady na dopravu medzi mestami vo Francúzsku.