East European futures scenarios. - Remes, S.
Alternatívy možného ekonomického rozvoja v krajinách východnej Európy v 90. rokoch od potenciálnej možnosti úspešnej integrácie do Európskeho spoločenstva po chaos a katastrofické scenáre. Intuitívne a systematické metódy scenárov. Príklad scenárov pre Česko-Slovensko, Maďarsko a Poľsko.