Produkcja. - Kolinska-Flakiewicz, D.
Výsledky výskumu. Stupeň využitia výrobnej kapacity. Podmienky zvýšenia výroby. Zmeny medzi veľkosťou výroby a veľkosťou predaja. Hodnotenie vplyvu niektorých okolností na vzniknuté relácie medzi veľkosťou výroby a veľkosťou predaja.