Analyse der Institutionen der spanischen Agrarpolitik. Autonomie der siebzehn Comunidades Spaniens - Auswirkung auf die Agrarpolitik. - Alvarez-Coque, J.M
Výskum poľnohospodárskej politiky jednotlivých regionálnych vlád v Španielsku, ich výdavkov na poľnohospodárstvo. Ekonomické, politické a finančné faktory vplývajúce na výšku výdavkov. Relatívna výška výdavkov nezávisí od výšky rozpočtu, ale skôr od počtu poľnohospodárskej byrokracie. Prideľovanie prostriedkov do poľnohospodárstva.