Masný průmysl v zemích Evropských společenství. - Janda, Karel
Základné ukazovatele mäsopriemyslu Európskych spoločenstiev. Podiel mäsopriemyslu na ukazovateľoch potravinárskeho priemyslu ES. Štruktúra mäsopriemyslu podľa veľkosti podnikov. Jatočná výroba v SRN, Dánsku, Taliansku, Holandsku a Veľkej Británii. Hydinársky priemysel a ponuka a dopyt na jeho trhu. Tendencia ku koncentrácii výroby.