Odvození nabídky a poptávky pro vybrané potraviny při cenových úrovních roku 1991. - Brabenec, Vladimír
Návrh a výpočet funkcií pre dopyt a ponuku 5 druhov potravinárskych výrobkov a výpočet zodpovedajúcich cenových funkcií pre podmienky vnútorného trhu ČSFR v roku 1991. Výpočet substitučných funkcií. Výpočet rovnovážnej maloobchodnej ceny. Časová platnosť výsledkov. Problémy so získavaním dát pre prognózy vývoja trhu potravinárskych produktov.