Potravinářský průmysl v zemích Evropských společenství. - Janda, Karel
Postavenie potravinárskeho priemyslu v krajinách ES v rámci priemyslu. Spearmanov koeficient na meranie tesnosti závislosti potravinárskeho priemyslu a makroekonomiky. Základné ukazovatele potravinárskeho priemyslu ES a charakteristika hlavných odvetví. Štruktúra odvetví. Necolné prekážky rozvoja obchodu potravín. Perspektívy rozvoja potravinárskeho priemyslu.