Westeuropäische Vermarktungsstrukturen als Leitbilder für Osteuropa beim Start in die Marktwirtschaft? - Drews, M.
Nesprávnosť kopírovania štruktúry západoeurópskeho potravinárskeho priemyslu vo východnej Európe. Marketing mliečnych výrobkov v západnom Nemecku a faktory jeho štruktúry: počet a veľkosť mliekarenských podnikov, spôsoby dodávok z mliekarenských podnikov do centrálneho odbytového skladu, koncentrácia podnikov, náročnosť na prácu, vzťahy medzi mzdami a kapitálovými nákladmi, technická vybavenosť.