Interwencjonizm panstwa w procesie zmian strukturalnych. Polityka przemyslowa. - Kotowicz, J.
Definícia priemyselnej politiky. Syntéza predpokladov štátneho intervencionizmu v oblasti priemyslu. Formy a charakter priemyselnej politiky. Strategické plánovanie. Vybrané nástroje priemyselnej politiky v krajinách EHS v 80. rokoch. Závery zhrnuté do ôsmich bodov. - Z prác Ústavu pre rozvoj a strategické štúdie.