Několik poznámek k právnímu řádu Evropských společenství v oblasti dopravy a jeho význam pro ČSFR. - Harmanová, D.
Právo Európskych spoločenstiev a ich základné orgány. Dopravná politika členských štátov ES. Sekundárne právo v oblasti dopravy. Súťažné právo (dopravné podmienky). Harmonizácia právnych úprav a zákaz diskriminácie. Regulácia štátnych podpôr.