Spatial pricing in interdependent markets. - Sheppard, E.
Odvodzovanie podmienok priestorovej cenovej rovnováhy pre viacero firiem v oligopolitickej priestorovej konkurencii, rozmiestených v pevných lokalitách v heterogénnom regióne, kde štruktúra nákupov spotrebiteľov je probabilistickou funkciou rozdelenia cien. Definovanie rozdielov v cenách v závislosti od dostupnosti k spotrebiteľovi alebo stupňa miestneho monopolu.