Vývoj spotřebitelských cen a životních nákladů v I. pololetí 1992.
Štatistické údaje (ČSFR, 1. polrok 1992), pripravená odborom štatistiky obchodu a cien FSÚ. Vývoj indexu spotrebiteľských cien podľa odvetví a mesiacov a vývoj indexu životných nákladov podľa sociálnych skupín a mesiacov. Vývoj indexu cien jedál a nealkoholických nápojov a cien položiek, spojených so zriadením a prevádzkou motorových vozidiel. Priemerné spotrebiteľské ceny vybraných druhov a služieb.