Agricultural water marketing, allocative efficiency and drainage reduction. - Dinar, A.
Návrh marketingu vody, ktorý má uľahčiť výmenu vody medzi poľnohospodárskym a urbanistickým sektorom. Skúmanie účinkov trhu s vodou na ochranu vody, ekonomickú efektívnosť a odvodňovania ako aj zníženie znečisťovania životného prostredia. Použitie produkčného modelu na mikroúrovni. Aplikovanie podmienok modelu v Kalifornii.