Europäischer Binnenmarkt 1993 und Wettbewerbsfähigkeit des europäischen Unternehmens. - Albach, Horst
Analýza faktorov úspechu inovačného manažmentu v spoločnom európskom trhu. Pôsobenie vnútorného trhu a jeho význam pre inovačnú schopnosť podniku. Tri efekty pôsobenia: racionalizačný, rastový a časový efekt obchodu. Štruktúrny efekt spoločného európskeho trhu. Úloha dopytu a ponuky. Hospodársko-politické podmienky pre zvýšenú konkurencieschopnosť európskych podnikov.