Konjunkturní situace na světovém trhu investičních celků. - Levora, J.
Štatistické údaje o objeme kontraktov na výstavbu investičných celkov podľa exportérov a rokov, o odvetvovej štruktúre zahraničných kontraktov a o ich geografickom rozmiestení. Podmienky úverovania sú v tomto prípade dôležitejšie než cena. Dnes silne prevláda trh kupujúceho, v budúcnosti možno očákavať postupné zvýšenie konkurencie.