Marketing a nový výrobek. - Hladík, S.
Aktuálnosť problematiky marketingového riadenia výrobku. Prezentácia orientačnej informácie o blokovej podobe metodiky marketingového riadenia vývoja nového výrobku. Tri hlavné bloky: marketingový výskum vývoja nového výrobku, marketingový vývoj nového výrobku a marketingový výskum konečného výrobku.