Marketing priemyselného podniku. - Körmendy, V.
Postavenie podniku v systéme administratívno-direktívneho plánovania. Podnik ako subjekt ekonomickej aktivity v trhovom hospodárstve. Podnik v marketingovom prostredí. Skúmanie podniku ako subjektu ekonomickej aktivity z aspektu systému riadenia a z aspektu vnútorného podnikového prostredia. Riadiace väzby v priemyselnom podniku.