Distribúcia. - Viestová, Kristína
Distribučná politika. Orgány distribúcie. Distribučný kanál. Združený (kooperatívny) vertikálny marketingový systém. Vertikálny marketingový systém tvorený na základe zmluvy. Voľné reťazce podporované veľkoobchodom. Družstvá maloobchodníkov. Vertikálne marketingové systémy organizované franchisovým spôsobom.