Na otázky odpovedá Ivan Bureš. - Bureš, I.
Odpovede na otázky, na akom princípe funguje franšíza, aké sú povinnosti franšízovej firmy voči jednotlivému koncesionárovi a aké sú povinnosti koncesionára, ako sa rozpozná dobrá franšíza od nekvalitnej, v ktorých oblastiach podnikania sa franšízy vyskytujú najčastejšie a aká je budúcnosť franšízy v ČSFR.