Beyond strips and centers The ideal commercial form. - Hewe, D.A
Analyzovanie preferovania nových trendov nákupu na obchodnej ulici. Problémy charakterizovania súčasnej tváre miest z hľadiska obchodných centier a ulíc. Prispôsobovanie obchodnej siete nových druhov obchodov štruktúre rozvoja a chovania sa obyvateľstva. Nové koncepcie komerčného priestoru a plánovacia prax.