Conference explores issues, obstacles and support for NAFTA agreement. - Meehan, S.
K záverečnej fáze rokovaní o Severoamerickej dohode o voľnom obchode (NAFTA) usporiadal Inštitút medzinárodnej ekonomiky a Fraserov inštitút seminár s panelmi kanadských, mexických a amerických expertov, ktorý hodnotil ekonomické, politické, pracovné a environmentálne aspekty. Údaje o vzájomnej výhodnosti fungovania dohody v krajinách signatárov. Riziká vo vzájomnom prístupe na trhy. Reakcie na dohodu v krajinách signatárov.