IMF study examines impact of resurgence in regional trade arrangements.
Podľa štúdie MMF súčasne vznikajúce regionálne obchodné dohovory sú oproti minulým kvalitatívne rozdielne. Nové integračné nástroje a ich dôsledky pre mnohostranný obchod. Rozbor regionálnych spoločenstiev Európy, Ázie, Oceánie, Ameriky z hľadiska možnej diskriminácie nečlenov. Činitele zvyšujúce nebezpečenstvo diskriminácie. Špecifikum a výsledky dohovorov rozvojových krajín.