Zahraniční obchod Francie: Zrcadlo ekonomických problémů země. - Macků, V.
Štatistické údaje o vývoji zahraničného obchodu Francúzska. Vplyv teritoriálnej orientácie a tovarovej špecializácie na výsledky francúzskeho zahraničného obchodu. Údaje o najvyšších čiastkových aktívach a pasívach francúzskej obchodnej bilancie podľa odvetví. Charakteristika vývoja základných faktorov, ovplyvňujúcich francúzsku konkurencieschopnosť v 80. rokoch.