Problemy prywatyzacji i restrukturalizacji przedsiebiorstw handlu zagranicznego. - Marciniak, Z.
Charakterizácia jednotiek zahraničného obchodu v Poľsku. Cesty privatizácie - kapitálové spoločenstvo a štátne podniky. Stratégia privatizácie jednotiek zahraničného obchodu. Reštrukturalizácia či privatizácia? Problém peňažného prebytku. Ocenenie majetku privatizovaných jednotiek. Metóda budúcich diskontných ziskov. Metóda PE ratio.