Handelsembargo lässt Akkreditivverpflichtungen unberührt. - Steiner, C.
Akreditív ako forma uznania dlžoby a jeho uplatnenie v práve. Uplatnenie akreditívu a dodávateľských zmlúv počas embarga Iraku. Požiadavky na krytie nákladov. Výplata akreditív. Rozhodnutie súdu v oblasti valutových vzťahov a nerealizovanej dopravy.