<La> résurgence des accords économiques régionaux.
Štúdia skúma nástroje integrácie a účinnosť platných zmlúv vo vyspelých a rozvojových krajinách a dopad veľkého množstva regionálnych zmlúv na multilaterálny obchodný systém, a to najmä na rokovania Uruguajského kola. Dôsledky pre obchodný multilaterálny systém. (Bulletin du FMI 20.4.1992).