Úspěch v zahraničním obchodě. - Novák, D.
Základným predpokladom úspešného vývozu je intenzívna súťaž medzi firmami na domácom trhu. Najlepšie z nich sa presadia i na trhoch zahraničných. Skúmanie príčin, prečo sú firmy určitej krajiny schopné presadiť sa aj v tvrdej súťaži s najlepšími konkurentmi vo svete.