Contribuables et actionnaires des banques face a la crise de la dette. - Berthélemy, J.-C
O bilancii iniciatívy za zníženie zadlženosti rozvojových krajín. Ilúzie o dualizme financovania týchto krajín. Výskum definície bremena veriteľov. Hodnotenie rozdelenia bremena na veriteľov. Výsledky rozdelenia bremena. Bradyho plán a jeho opatrenia. (Techniques financieres et développement 1991, č.25).