De la crise de la dette aux financements de marché. - Arvisenet, Ph. d'
O probléme zadlženosti rozvojových krajín po mexickej kríze. Išlo najmä o ich stabilizačné programy. Makroekonomické podmienky rozvojových krajín sa zhoršili. Makroekonomické ukazovatele. Podmienky pre nové financovanie. Lafferova krivka zadlženosti. Návrat k financovaniu trhu a jeho nástroje. Návrat unikajúceho kapitálu. (Lettre de conjoncture de la BNP máj 1992).