Group of 30 study analyzes Maastricht agreement on EMU.
Hlavné závery a odporúčania štúdie k prijatým krokom na vytvorenie Európskej menovej únie, ktorú vydala Skupina 30. Opatrenia na minimalizovanie neefektívnosti systému následkom spoločných kompetencií Európskej centrálnej banky a národných ústredných bánk. "Vývojová normalizácia" trhových a finančných operácií. Porovnanie maastrichtského programu s Delorsovým návrhom. Medzinárodné dopady Európskej menovej únie.